Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 ... 84 »
I sentrum på alle bord: Vi et ikkje like mykje potet som før, men ho er framleis viktig i norsk kosthald.

I sentrum på alle bord: Vi et ikkje like mykje potet som før, men ho er framleis viktig i norsk kosthald.

Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix

I sentrum på alle bord: Vi et ikkje like mykje potet som før, men ho er framleis viktig i norsk kosthald.

I sentrum på alle bord: Vi et ikkje like mykje potet som før, men ho er framleis viktig i norsk kosthald.

Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix

I sentrum på alle bord: Vi et ikkje like mykje potet som før, men ho er framleis viktig i norsk kosthald.

I sentrum på alle bord: Vi et ikkje like mykje potet som før, men ho er framleis viktig i norsk kosthald.

Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix

Fire av fem oppdrettslaksar blir eksporterte uforedla. Er det greitt? Foto:  Terje Bendiksby / NTB Scanpix

Fire av fem oppdrettslaksar blir eksporterte uforedla. Er det greitt? Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix

Fire av fem oppdrettslaksar blir eksporterte uforedla. Er det greitt? Foto:  Terje Bendiksby / NTB Scanpix

Fire av fem oppdrettslaksar blir eksporterte uforedla. Er det greitt? Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix

Fire av fem oppdrettslaksar blir eksporterte uforedla. Er det greitt? Foto:  Terje Bendiksby / NTB Scanpix

Fire av fem oppdrettslaksar blir eksporterte uforedla. Er det greitt? Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix

Norsk mat samlar tusenvis til festivalen Matstreif i Oslo kvar haust. Men kor lett er han å finne i butikken?

Norsk mat samlar tusenvis til festivalen Matstreif i Oslo kvar haust. Men kor lett er han å finne i butikken?

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Norsk mat samlar tusenvis til festivalen Matstreif i Oslo kvar haust. Men kor lett er han å finne i butikken?

Norsk mat samlar tusenvis til festivalen Matstreif i Oslo kvar haust. Men kor lett er han å finne i butikken?

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Norsk mat samlar tusenvis til festivalen Matstreif i Oslo kvar haust. Men kor lett er han å finne i butikken?

Norsk mat samlar tusenvis til festivalen Matstreif i Oslo kvar haust. Men kor lett er han å finne i butikken?

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Tidleg barndom legg eit grunnlag for tryggleikskjensle seinare i livet. Her er kronprinsfamilien nytta som døme på ein trygg familie.

Tidleg barndom legg eit grunnlag for tryggleikskjensle seinare i livet. Her er kronprinsfamilien nytta som døme på ein trygg familie.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Tidleg barndom legg eit grunnlag for tryggleikskjensle seinare i livet. Her er kronprinsfamilien nytta som døme på ein trygg familie.

Tidleg barndom legg eit grunnlag for tryggleikskjensle seinare i livet. Her er kronprinsfamilien nytta som døme på ein trygg familie.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Tidleg barndom legg eit grunnlag for tryggleikskjensle seinare i livet. Her er kronprinsfamilien nytta som døme på ein trygg familie.

Tidleg barndom legg eit grunnlag for tryggleikskjensle seinare i livet. Her er kronprinsfamilien nytta som døme på ein trygg familie.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Smått er godt om våren. Men held det gjennom heile vekstsesongen?

Smått er godt om våren. Men held det gjennom heile vekstsesongen?

Foto: pxhere.com

Smått er godt om våren. Men held det gjennom heile vekstsesongen?

Smått er godt om våren. Men held det gjennom heile vekstsesongen?

Foto: pxhere.com

Smått er godt om våren. Men held det gjennom heile vekstsesongen?

Smått er godt om våren. Men held det gjennom heile vekstsesongen?

Foto: pxhere.com

« 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 ... 84 »