Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 ... 84 »
Fritt etter Edvard Munchs «Aften på Karl Johan».

Fritt etter Edvard Munchs «Aften på Karl Johan».

Teikning: May Linn Clement

Fritt etter Edvard Munchs «Aften på Karl Johan».

Fritt etter Edvard Munchs «Aften på Karl Johan».

Teikning: May Linn Clement

Fritt etter Edvard Munchs «Aften på Karl Johan».

Fritt etter Edvard Munchs «Aften på Karl Johan».

Teikning: May Linn Clement

Tomme butikkhyller. Er dette ein berekraftig reaksjon på ei krise?

Tomme butikkhyller. Er dette ein berekraftig reaksjon på ei krise?

Foto Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Tomme butikkhyller. Er dette ein berekraftig reaksjon på ei krise?

Tomme butikkhyller. Er dette ein berekraftig reaksjon på ei krise?

Foto Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Tomme butikkhyller. Er dette ein berekraftig reaksjon på ei krise?

Tomme butikkhyller. Er dette ein berekraftig reaksjon på ei krise?

Foto Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Osebergskipet. Sjå. Sjå bakover, framover og akkurat no.

Osebergskipet. Sjå. Sjå bakover, framover og akkurat no.

Foto: Mårten Teigen / Kulturhistorisk museum / Universitetet i Oslo

Osebergskipet. Sjå. Sjå bakover, framover og akkurat no.

Osebergskipet. Sjå. Sjå bakover, framover og akkurat no.

Foto: Mårten Teigen / Kulturhistorisk museum / Universitetet i Oslo

Osebergskipet. Sjå. Sjå bakover, framover og akkurat no.

Osebergskipet. Sjå. Sjå bakover, framover og akkurat no.

Foto: Mårten Teigen / Kulturhistorisk museum / Universitetet i Oslo

Raps som skal verte margarin.

Raps som skal verte margarin.

Foto: Pxhere.com

Raps som skal verte margarin.

Raps som skal verte margarin.

Foto: Pxhere.com

Raps som skal verte margarin.

Raps som skal verte margarin.

Foto: Pxhere.com

Fisk i fangenskap. Ei utfordring vi må leve med?

Fisk i fangenskap. Ei utfordring vi må leve med?

Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Fisk i fangenskap. Ei utfordring vi må leve med?

Fisk i fangenskap. Ei utfordring vi må leve med?

Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Fisk i fangenskap. Ei utfordring vi må leve med?

Fisk i fangenskap. Ei utfordring vi må leve med?

Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

« 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 ... 84 »