Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.
Mellom 250 og 300 personar møtte opp i Lavik førre helg for å signalisere til Helse Førde kor viktig det er for dei at det framleis vert stasjonert ein døgnambulanse i bygda.
Foto: Kristian Lund Solheim / Porten.no
Friviljuge organisasjonar held saman eit Noreg det etter kvart kan sjå ut som styresmaktene helst skulle rive ned.
Mellom 250 og 300 personar møtte opp i Lavik førre helg for å signalisere til Helse Førde kor viktig det er for dei at det framleis vert stasjonert ein døgnambulanse i bygda.
Foto: Kristian Lund Solheim / Porten.no
Friviljuge organisasjonar held saman eit Noreg det etter kvart kan sjå ut som styresmaktene helst skulle rive ned.
Mellom 250 og 300 personar møtte opp i Lavik førre helg for å signalisere til Helse Førde kor viktig det er for dei at det framleis vert stasjonert ein døgnambulanse i bygda.
Foto: Kristian Lund Solheim / Porten.no
Friviljuge organisasjonar held saman eit Noreg det etter kvart kan sjå ut som styresmaktene helst skulle rive ned.
Du kan lage di eiga havremjølk, men då vert det vanskelegare å finne ut akkurat kor miljøvennleg ho er.
Foto: Pixabay
Kor komplisert bør vi gjere det å ete miljøvennleg?
Du kan lage di eiga havremjølk, men då vert det vanskelegare å finne ut akkurat kor miljøvennleg ho er.
Foto: Pixabay
Kor komplisert bør vi gjere det å ete miljøvennleg?
Du kan lage di eiga havremjølk, men då vert det vanskelegare å finne ut akkurat kor miljøvennleg ho er.
Foto: Pixabay
Kor komplisert bør vi gjere det å ete miljøvennleg?
Geiter på beite. Kan kvalitetskrav gjere dette umogleg i framtida?
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Kvalitetskrav kan ikkje gå på kostnad av geita sjølv.
Geiter på beite. Kan kvalitetskrav gjere dette umogleg i framtida?
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Kvalitetskrav kan ikkje gå på kostnad av geita sjølv.
Geiter på beite. Kan kvalitetskrav gjere dette umogleg i framtida?
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Kvalitetskrav kan ikkje gå på kostnad av geita sjølv.
Lita ferje, stor forsking: «milliAmpère» som snart er verdas fyrste førarlause passasjerferje, tøffar på kanalen i Trondheim.
Alle foto: Siri Helle
Ved havet har vi alltid vore litt i forkant. Sjølvsagt gjeld det forskarane òg.
Lita ferje, stor forsking: «milliAmpère» som snart er verdas fyrste førarlause passasjerferje, tøffar på kanalen i Trondheim.
Alle foto: Siri Helle
Ved havet har vi alltid vore litt i forkant. Sjølvsagt gjeld det forskarane òg.
Lita ferje, stor forsking: «milliAmpère» som snart er verdas fyrste førarlause passasjerferje, tøffar på kanalen i Trondheim.
Alle foto: Siri Helle
Ved havet har vi alltid vore litt i forkant. Sjølvsagt gjeld det forskarane òg.
?Det er fullt i benkane til søndagsgudsteneste i sjømannskyrkja.
Alle foto: Siri Helle
Stadig nye nordmenn kjem innom sjømannskyrkja i London. Dei er berre ikkje sjømenn lenger.
?Det er fullt i benkane til søndagsgudsteneste i sjømannskyrkja.
Alle foto: Siri Helle
Stadig nye nordmenn kjem innom sjømannskyrkja i London. Dei er berre ikkje sjømenn lenger.
?Det er fullt i benkane til søndagsgudsteneste i sjømannskyrkja.
Alle foto: Siri Helle
Stadig nye nordmenn kjem innom sjømannskyrkja i London. Dei er berre ikkje sjømenn lenger.
Ferdig kokt, men framleis i nærleiken av sitt rette element. Burde vi ha late han vere der han var?
Foto: Pxhere
Svart hav. Delikatesse eller dilemma?
Ferdig kokt, men framleis i nærleiken av sitt rette element. Burde vi ha late han vere der han var?
Foto: Pxhere
Svart hav. Delikatesse eller dilemma?
Ferdig kokt, men framleis i nærleiken av sitt rette element. Burde vi ha late han vere der han var?
Foto: Pxhere
Svart hav. Delikatesse eller dilemma?