Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.
Lita ferje, stor forsking: «milliAmpère» som snart er verdas fyrste førarlause passasjerferje, tøffar på kanalen i Trondheim.
Alle foto: Siri Helle
Ved havet har vi alltid vore litt i forkant. Sjølvsagt gjeld det forskarane òg.
Lita ferje, stor forsking: «milliAmpère» som snart er verdas fyrste førarlause passasjerferje, tøffar på kanalen i Trondheim.
Alle foto: Siri Helle
Ved havet har vi alltid vore litt i forkant. Sjølvsagt gjeld det forskarane òg.
Lita ferje, stor forsking: «milliAmpère» som snart er verdas fyrste førarlause passasjerferje, tøffar på kanalen i Trondheim.
Alle foto: Siri Helle
Ved havet har vi alltid vore litt i forkant. Sjølvsagt gjeld det forskarane òg.
?Det er fullt i benkane til søndagsgudsteneste i sjømannskyrkja.
Alle foto: Siri Helle
Stadig nye nordmenn kjem innom sjømannskyrkja i London. Dei er berre ikkje sjømenn lenger.
?Det er fullt i benkane til søndagsgudsteneste i sjømannskyrkja.
Alle foto: Siri Helle
Stadig nye nordmenn kjem innom sjømannskyrkja i London. Dei er berre ikkje sjømenn lenger.
?Det er fullt i benkane til søndagsgudsteneste i sjømannskyrkja.
Alle foto: Siri Helle
Stadig nye nordmenn kjem innom sjømannskyrkja i London. Dei er berre ikkje sjømenn lenger.
Ferdig kokt, men framleis i nærleiken av sitt rette element. Burde vi ha late han vere der han var?
Foto: Pxhere
Svart hav. Delikatesse eller dilemma?
Ferdig kokt, men framleis i nærleiken av sitt rette element. Burde vi ha late han vere der han var?
Foto: Pxhere
Svart hav. Delikatesse eller dilemma?
Ferdig kokt, men framleis i nærleiken av sitt rette element. Burde vi ha late han vere der han var?
Foto: Pxhere
Svart hav. Delikatesse eller dilemma?
Sau på lager har vi hatt før, men det bør ikkje verte nokon vane.
Foto: NTB scanpix
Vi må ete meir sau, men marknaden klarar nok ikkje dette aleine.
Sau på lager har vi hatt før, men det bør ikkje verte nokon vane.
Foto: NTB scanpix
Vi må ete meir sau, men marknaden klarar nok ikkje dette aleine.
Sau på lager har vi hatt før, men det bør ikkje verte nokon vane.
Foto: NTB scanpix
Vi må ete meir sau, men marknaden klarar nok ikkje dette aleine.
At daglegvarebransjen no får si eiga lov, gjer lite med det prisdrivne mørkeret han er omgjeven av.
At daglegvarebransjen no får si eiga lov, gjer lite med det prisdrivne mørkeret han er omgjeven av.
At daglegvarebransjen no får si eiga lov, gjer lite med det prisdrivne mørkeret han er omgjeven av.
Endeleg kvardag – med leverpostei.
For sunt til å slankast vekk.
Endeleg kvardag – med leverpostei.
For sunt til å slankast vekk.
Endeleg kvardag – med leverpostei.
For sunt til å slankast vekk.