Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 ... 84 »
Lita ferje, stor forsking: «milliAmpère» som snart er verdas fyrste førarlause passasjerferje, tøffar på kanalen i Trondheim.

Lita ferje, stor forsking: «milliAmpère» som snart er verdas fyrste førarlause passasjerferje, tøffar på kanalen i Trondheim.

Alle foto: Siri Helle

Lita ferje, stor forsking: «milliAmpère» som snart er verdas fyrste førarlause passasjerferje, tøffar på kanalen i Trondheim.

Lita ferje, stor forsking: «milliAmpère» som snart er verdas fyrste førarlause passasjerferje, tøffar på kanalen i Trondheim.

Alle foto: Siri Helle

Lita ferje, stor forsking: «milliAmpère» som snart er verdas fyrste førarlause passasjerferje, tøffar på kanalen i Trondheim.

Lita ferje, stor forsking: «milliAmpère» som snart er verdas fyrste førarlause passasjerferje, tøffar på kanalen i Trondheim.

Alle foto: Siri Helle

?Det er fullt i benkane til søndagsgudsteneste i sjømannskyrkja.

?Det er fullt i benkane til søndagsgudsteneste i sjømannskyrkja.

Alle foto: Siri Helle

?Det er fullt i benkane til søndagsgudsteneste i sjømannskyrkja.

?Det er fullt i benkane til søndagsgudsteneste i sjømannskyrkja.

Alle foto: Siri Helle

?Det er fullt i benkane til søndagsgudsteneste i sjømannskyrkja.

?Det er fullt i benkane til søndagsgudsteneste i sjømannskyrkja.

Alle foto: Siri Helle

Ferdig kokt, men framleis i nærleiken av sitt rette element. Burde vi ha late han vere der han var?

Ferdig kokt, men framleis i nærleiken av sitt rette element. Burde vi ha late han vere der han var?

Foto: Pxhere

Ferdig kokt, men framleis i nærleiken av sitt rette element. Burde vi ha late han vere der han var?

Ferdig kokt, men framleis i nærleiken av sitt rette element. Burde vi ha late han vere der han var?

Foto: Pxhere

Ferdig kokt, men framleis i nærleiken av sitt rette element. Burde vi ha late han vere der han var?

Ferdig kokt, men framleis i nærleiken av sitt rette element. Burde vi ha late han vere der han var?

Foto: Pxhere

Sau på lager har vi hatt før, men det bør ikkje verte nokon vane.

Sau på lager har vi hatt før, men det bør ikkje verte nokon vane.

Foto: NTB scanpix

Sau på lager har vi hatt før, men det bør ikkje verte nokon vane.

Sau på lager har vi hatt før, men det bør ikkje verte nokon vane.

Foto: NTB scanpix

Sau på lager har vi hatt før, men det bør ikkje verte nokon vane.

Sau på lager har vi hatt før, men det bør ikkje verte nokon vane.

Foto: NTB scanpix

Endeleg kvardag – med leverpostei.

Endeleg kvardag – med leverpostei.

Endeleg kvardag – med leverpostei.

Endeleg kvardag – med leverpostei.

Endeleg kvardag – med leverpostei.

Endeleg kvardag – med leverpostei.

« 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 ... 84 »