JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 ... 82 »
Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.

Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.

Foto: Pxhere

Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.

Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.

Foto: Pxhere

Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.

Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.

Foto: Pxhere

Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.

Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.

Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.

Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Stort ferskare vert ikkje nypoteta, og sesongen er no.

Stort ferskare vert ikkje nypoteta, og sesongen er no.

Foto: Pxhere

Stort ferskare vert ikkje nypoteta, og sesongen er no.

Stort ferskare vert ikkje nypoteta, og sesongen er no.

Foto: Pxhere

Stort ferskare vert ikkje nypoteta, og sesongen er no.

Stort ferskare vert ikkje nypoteta, og sesongen er no.

Foto: Pxhere

Iluustrasjon: Shutterstock / NTB scanpix

Iluustrasjon: Shutterstock / NTB scanpix

Iluustrasjon: Shutterstock / NTB scanpix

Klimavenleg: Dette er krydder, meir presist gurkemeie. Men er det slik mat må sjå ut i framtida om vi skal berge klimaet?

Klimavenleg: Dette er krydder, meir presist gurkemeie. Men er det slik mat må sjå ut i framtida om vi skal berge klimaet?

Foto: Pixabay

Klimavenleg: Dette er krydder, meir presist gurkemeie. Men er det slik mat må sjå ut i framtida om vi skal berge klimaet?

Klimavenleg: Dette er krydder, meir presist gurkemeie. Men er det slik mat må sjå ut i framtida om vi skal berge klimaet?

Foto: Pixabay

Klimavenleg: Dette er krydder, meir presist gurkemeie. Men er det slik mat må sjå ut i framtida om vi skal berge klimaet?

Klimavenleg: Dette er krydder, meir presist gurkemeie. Men er det slik mat må sjå ut i framtida om vi skal berge klimaet?

Foto: Pixabay

Appelsinar er ein del av naturen. Men gjer dei han godt?

Appelsinar er ein del av naturen. Men gjer dei han godt?

Foto: pxhere.com

Appelsinar er ein del av naturen. Men gjer dei han godt?

Appelsinar er ein del av naturen. Men gjer dei han godt?

Foto: pxhere.com

Appelsinar er ein del av naturen. Men gjer dei han godt?

Appelsinar er ein del av naturen. Men gjer dei han godt?

Foto: pxhere.com

« 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 ... 82 »