Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 84 »
Haust i olivenlunden. Men ikkje all oliven får henge så lenge at dei er blitt fullmogne.

Haust i olivenlunden. Men ikkje all oliven får henge så lenge at dei er blitt fullmogne.

Foto: Wikimedia

Haust i olivenlunden. Men ikkje all oliven får henge så lenge at dei er blitt fullmogne.

Haust i olivenlunden. Men ikkje all oliven får henge så lenge at dei er blitt fullmogne.

Foto: Wikimedia

Haust i olivenlunden. Men ikkje all oliven får henge så lenge at dei er blitt fullmogne.

Haust i olivenlunden. Men ikkje all oliven får henge så lenge at dei er blitt fullmogne.

Foto: Wikimedia

Høgt heng dei, og vatn har dei på alle sider. Samstundes syter dei for lys i mørketida. Bent Arne Rognaldsen og Herstein Halvorsen byter ut ei mengd kraftige batteri.

Høgt heng dei, og vatn har dei på alle sider. Samstundes syter dei for lys i mørketida. Bent Arne Rognaldsen og Herstein Halvorsen byter ut ei mengd kraftige batteri.

Foto: Siri Helle

Høgt heng dei, og vatn har dei på alle sider. Samstundes syter dei for lys i mørketida. Bent Arne Rognaldsen og Herstein Halvorsen byter ut ei mengd kraftige batteri.

Høgt heng dei, og vatn har dei på alle sider. Samstundes syter dei for lys i mørketida. Bent Arne Rognaldsen og Herstein Halvorsen byter ut ei mengd kraftige batteri.

Foto: Siri Helle

Høgt heng dei, og vatn har dei på alle sider. Samstundes syter dei for lys i mørketida. Bent Arne Rognaldsen og Herstein Halvorsen byter ut ei mengd kraftige batteri.

Høgt heng dei, og vatn har dei på alle sider. Samstundes syter dei for lys i mørketida. Bent Arne Rognaldsen og Herstein Halvorsen byter ut ei mengd kraftige batteri.

Foto: Siri Helle

Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.

Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.

Foto: Pxhere

Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.

Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.

Foto: Pxhere

Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.

Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.

Foto: Pxhere

Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.

Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.

Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.

Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Stort ferskare vert ikkje nypoteta, og sesongen er no.

Stort ferskare vert ikkje nypoteta, og sesongen er no.

Foto: Pxhere

Stort ferskare vert ikkje nypoteta, og sesongen er no.

Stort ferskare vert ikkje nypoteta, og sesongen er no.

Foto: Pxhere

Stort ferskare vert ikkje nypoteta, og sesongen er no.

Stort ferskare vert ikkje nypoteta, og sesongen er no.

Foto: Pxhere

« 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 84 »