Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 ... 84 »
Mat eller dop? Nei då, det er berre sukkerkrystallar.

Mat eller dop? Nei då, det er berre sukkerkrystallar.

Foto: Wikimedia Commons

Mat eller dop? Nei då, det er berre sukkerkrystallar.

Mat eller dop? Nei då, det er berre sukkerkrystallar.

Foto: Wikimedia Commons

Mat eller dop? Nei då, det er berre sukkerkrystallar.

Mat eller dop? Nei då, det er berre sukkerkrystallar.

Foto: Wikimedia Commons

Er desse epla små eller store? Ikkje så lett å seie, er det vel, så lenge ein ikkje har noko å samanlikne med?

Er desse epla små eller store? Ikkje så lett å seie, er det vel, så lenge ein ikkje har noko å samanlikne med?

Foto: pxhere.com

Er desse epla små eller store? Ikkje så lett å seie, er det vel, så lenge ein ikkje har noko å samanlikne med?

Er desse epla små eller store? Ikkje så lett å seie, er det vel, så lenge ein ikkje har noko å samanlikne med?

Foto: pxhere.com

Er desse epla små eller store? Ikkje så lett å seie, er det vel, så lenge ein ikkje har noko å samanlikne med?

Er desse epla små eller store? Ikkje så lett å seie, er det vel, så lenge ein ikkje har noko å samanlikne med?

Foto: pxhere.com

Vatn pluss bobler, men utan smakstilsetting.

Vatn pluss bobler, men utan smakstilsetting.

Vatn pluss bobler, men utan smakstilsetting.

Vatn pluss bobler, men utan smakstilsetting.

Vatn pluss bobler, men utan smakstilsetting.

Vatn pluss bobler, men utan smakstilsetting.

Mange bønder har investert millionsummar i moderne utstyr til produksjonen, mellom anna automatiske mjølkemaskiner med dataovervaking. Det digitale næringslivet føreset velfungerande nettilgang.

Mange bønder har investert millionsummar i moderne utstyr til produksjonen, mellom anna automatiske mjølkemaskiner med dataovervaking. Det digitale næringslivet føreset velfungerande nettilgang.

Foto: Lev Dolgachov/Mostphotos

Mange bønder har investert millionsummar i moderne utstyr til produksjonen, mellom anna automatiske mjølkemaskiner med dataovervaking. Det digitale næringslivet føreset velfungerande nettilgang.

Mange bønder har investert millionsummar i moderne utstyr til produksjonen, mellom anna automatiske mjølkemaskiner med dataovervaking. Det digitale næringslivet føreset velfungerande nettilgang.

Foto: Lev Dolgachov/Mostphotos

Mange bønder har investert millionsummar i moderne utstyr til produksjonen, mellom anna automatiske mjølkemaskiner med dataovervaking. Det digitale næringslivet føreset velfungerande nettilgang.

Mange bønder har investert millionsummar i moderne utstyr til produksjonen, mellom anna automatiske mjølkemaskiner med dataovervaking. Det digitale næringslivet føreset velfungerande nettilgang.

Foto: Lev Dolgachov/Mostphotos

Saktesteikt gris riven i småbitar. Må vi verkeleg reise tur–retur Tyskland for å få det til?

Saktesteikt gris riven i småbitar. Må vi verkeleg reise tur–retur Tyskland for å få det til?

Foto: Michael J. Bennett / Wikimedia Commons

Saktesteikt gris riven i småbitar. Må vi verkeleg reise tur–retur Tyskland for å få det til?

Saktesteikt gris riven i småbitar. Må vi verkeleg reise tur–retur Tyskland for å få det til?

Foto: Michael J. Bennett / Wikimedia Commons

Saktesteikt gris riven i småbitar. Må vi verkeleg reise tur–retur Tyskland for å få det til?

Saktesteikt gris riven i småbitar. Må vi verkeleg reise tur–retur Tyskland for å få det til?

Foto: Michael J. Bennett / Wikimedia Commons

« 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 ... 84 »