Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 84 »
Stortinget og bøndene: Dei møtest kvart år, men forholdet er ofte komplisert.

Stortinget og bøndene: Dei møtest kvart år, men forholdet er ofte komplisert.

Foto: Heiko Junge / NTB

Stortinget og bøndene: Dei møtest kvart år, men forholdet er ofte komplisert.

Stortinget og bøndene: Dei møtest kvart år, men forholdet er ofte komplisert.

Foto: Heiko Junge / NTB

Stortinget og bøndene: Dei møtest kvart år, men forholdet er ofte komplisert.

Stortinget og bøndene: Dei møtest kvart år, men forholdet er ofte komplisert.

Foto: Heiko Junge / NTB

Mange hundre turistar går dagleg opp sherpatrappa til Reinebringen i Lofoten, eit populært «Insta-point».

Mange hundre turistar går dagleg opp sherpatrappa til Reinebringen i Lofoten, eit populært «Insta-point».

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Mange hundre turistar går dagleg opp sherpatrappa til Reinebringen i Lofoten, eit populært «Insta-point».

Mange hundre turistar går dagleg opp sherpatrappa til Reinebringen i Lofoten, eit populært «Insta-point».

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Mange hundre turistar går dagleg opp sherpatrappa til Reinebringen i Lofoten, eit populært «Insta-point».

Mange hundre turistar går dagleg opp sherpatrappa til Reinebringen i Lofoten, eit populært «Insta-point».

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Breispektra: Barbie kan brukast til det meste – også til å selje fruktdrikk til born.

Breispektra: Barbie kan brukast til det meste – også til å selje fruktdrikk til born.

Foto: Mark Lennihan / AP / NTB

Breispektra: Barbie kan brukast til det meste – også til å selje fruktdrikk til born.

Breispektra: Barbie kan brukast til det meste – også til å selje fruktdrikk til born.

Foto: Mark Lennihan / AP / NTB

Breispektra: Barbie kan brukast til det meste – også til å selje fruktdrikk til born.

Breispektra: Barbie kan brukast til det meste – også til å selje fruktdrikk til born.

Foto: Mark Lennihan / AP / NTB

Fisk og sjokolade: Vi veit kva som er sunnast. Likevel fann Folkehelseinstituttet i 2016 at born et meir sjokolade enn fisk.

Fisk og sjokolade: Vi veit kva som er sunnast. Likevel fann Folkehelseinstituttet i 2016 at born et meir sjokolade enn fisk.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Fisk og sjokolade: Vi veit kva som er sunnast. Likevel fann Folkehelseinstituttet i 2016 at born et meir sjokolade enn fisk.

Fisk og sjokolade: Vi veit kva som er sunnast. Likevel fann Folkehelseinstituttet i 2016 at born et meir sjokolade enn fisk.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Fisk og sjokolade: Vi veit kva som er sunnast. Likevel fann Folkehelseinstituttet i 2016 at born et meir sjokolade enn fisk.

Fisk og sjokolade: Vi veit kva som er sunnast. Likevel fann Folkehelseinstituttet i 2016 at born et meir sjokolade enn fisk.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Robotmjølk: 62,9 prosent av norske kyr vert no mjølka av ein robot.

Robotmjølk: 62,9 prosent av norske kyr vert no mjølka av ein robot.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Robotmjølk: 62,9 prosent av norske kyr vert no mjølka av ein robot.

Robotmjølk: 62,9 prosent av norske kyr vert no mjølka av ein robot.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Robotmjølk: 62,9 prosent av norske kyr vert no mjølka av ein robot.

Robotmjølk: 62,9 prosent av norske kyr vert no mjølka av ein robot.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Dette er openbert typisk norsk. Men må det smake riktig – eller held det at det smaker godt?

Dette er openbert typisk norsk. Men må det smake riktig – eller held det at det smaker godt?

Foto: Solveig Vikene / NTB

Dette er openbert typisk norsk. Men må det smake riktig – eller held det at det smaker godt?

Dette er openbert typisk norsk. Men må det smake riktig – eller held det at det smaker godt?

Foto: Solveig Vikene / NTB

Dette er openbert typisk norsk. Men må det smake riktig – eller held det at det smaker godt?

Dette er openbert typisk norsk. Men må det smake riktig – eller held det at det smaker godt?

Foto: Solveig Vikene / NTB

« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 84 »